ON AIR Media Professionals si-a inceput activitatea in anul 2007, ca o companie de productie audio pentru industria radio. In acea perioada produceam emisiuni de stiri pentru Europa FM, dar – cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu – stiam ca putem oferi mai mult, pentru mai multi: emisiuni atractive, stiri echilibrate, spoturi publicitare la preturi corecte, programe de pregatire a angajatilor, consultanta pentru construirea, dezvoltarea, optimizarea sau chiar vinderea unei afaceri in domeniul media.

Cu timpul, pentru ca si clientii nostri aveau nevoie de mai mult, ne-am diversificat aria de activitate: deoarece in prezent media nu mai poate exista fara web media, ne-am indreptat atentia tot mai puternic spre dezvoltarea prezentei online a clientilor, explorand in paralel si cateva proiecte proprii.
Grija pe care o acordam detaliilor, creativitatea si capacitatea de a transpune in forme atractive conceptele care definesc personalitatea fiecarui client au facut ca serviciile de web development, in stransa legatura cu cele de grafica, branding si identitate corporatista, sa reprezinte un procent tot mai mare si tot mai apreciat din activitatea noastra.

In completarea plajei de servicii, le oferim clientilor web hosting, consultanta IT, servicii de administrare a retelelor, mentenanta si reparatii.

Suntem profesionisti, colaboram cu profesionisti atunci cand proiectele au nevoie si de elemente din alte arii de expertiza si incercam de fiecare data sa intelegem in detaliu nevoile, dorintele si planurile celor care apeleaza la noi, pentru a le putea oferi cele mai eficiente solutii.

Pentru noi, tu nu esti un simplu client, ci un partener. Da, chiar credem asta. Si suntem multumiti doar atunci cand tu esti multumit.

GABRIEL BUTNARU

Manager

clienti

minute de emisie

MB designed & hosted

CLIENTI