Grafica si design

Logo-ul este semnatura brandului tau, primul si cel mai important element prin care imaginea companiei tale capata identitate in ochii publicului.

Fiind prezent in toate materialele de comunicare, de la carti de vizita la ambalajele produselor si de la website la antetul facturilor, este vital sa ai un logo original si atractiv.
Mai mult: trebuie sa te reprezinte. E motivul pentru care, inainte de a concepe un logo, ne preocupa sa intelegem mesajul pe care vrei sa-l transmiti. Abia apoi ne lasam creativitatea sa produca un design unic, ale carui proportii, culori si pozitionari de elemente sunt stabilite cu scopuri precise. Logo-ul tau.

Un logo pe care, in continuare, il vom folosi pentru orice material publicitar sau de papetarie vei avea vreodata nevoie: realizam mape de prezentare, cataloage de produs, carti de vizita, layout-uri personalizate pentru documente, flyere si pliante, CD-uri de prezentare, produse promotionale. Si, desigur, te indrumam catre tipografia care iti ofera cele mai bune conditii.

Identitate vizuala

Alegerea unui nume si desenarea unui logo sunt doar primii pasi in construirea unei imagini solide de brand, cu o personalitate distincta si bine intiparita in constiinta publicului.

Produsele, serviciile si mesajele trebuie insotite de o conceptie unitara a imaginii, in care logo-ul, paleta de culori si corpurile de litera lucreaza impreuna, alcatuind o identitate clara si coerenta.

Noi iti oferim mai mult decat creatia unui simplu logo: iti construim un sistem vizual complex, menit sa exprime tot ceea ce este si isi propune brandul tau.
Iar manualul de identitate pe care il vom realiza pentru tine va defini in detaliu, cu reguli stabilite pe baze stiintifice, modul in care trebuie utilizate elementele acestui sistem in cadrul fiecarei componente de comunicare.

FOTOGRAFIE COMERCIALA


Produsele tale trebuie sa arate bine nu doar in realitate, ci si in materialele de prezentare sau in “vitrina” magazinului tau online.
Iar pentru asta ai nevoie de fotografii comerciale realizate profesionist si prelucrate cu grija. Adica exact asa cum sunt cele pe care le facem noi.