Ai o carte de vizita? Perfect! Si compania ta are nevoie de una. In cazul ei, cartea de vizita este website-ul.

Indiferent in ce domeniu activeaza, compania ta are nevoie de el pentru a avea succes. Iar un website are nevoie de un design modern, elegant si profesionist, pentru ca prima impresie a clientilor sa fie pozitiva.

Cu ajutorul nostru, toate aceste nevoi sunt indeplinite usor.

Stim ca vrei ca prezenta online a firmei tale sa fie la fel de atractiva ca produsele sau serviciile pe care le ofera, astfel ca suntem atenti la detalii, indiferent daca e vorba de un website de prezentare, de unul personal sau de un magazin online cu sute de produse.
In plus, nu va trebui sa astepti luni in sir pana sa te poti bucura de el.

Daca vrei sa-ti deschizi un magazin online, il poti avea mai repede decat crezi.

Platforma pe care ti-o propunem, cu modul avansat de administrare a produselor si cu un flux organizat al comenzilor de la primire pana la facturare, poate fi instalata in doar cateva zile. Dupa care, pentru ca vitrina unui magazin nu trebuie sa fie doar functionala, ci si frumoasa, ne vom petrece cat timp este necesar, alaturi de tine, pentru a o face sa arate exact asa cum visezi.

Tot noi te ajutam si in relatia cu banca, pentru implementarea sistemului de plata cu cardul. Tot mai multi clienti prefera sa plateasca astfel, iar tu nu vrei sa ratezi aceasta piata care continua sa creasca puternic de la an la an.

In doar cateva zile iti poti vinde produsele pe Internet, de ce sa mai astepti?

Iar pentru ca ai nevoie si de spatiu pentru gazduirea website-ului si pentru posta electronica, iti oferim hosting la preturi incepand de la doar 1.08 euro/luna.

Ne poti cere chiar si o oferta personalizata, daca pachetele deja alcatuite nu se potrivesc nevoilor tale.

Serverele sunt dotate cu SSD-uri pentru o incarcare ultra-rapida a paginilor, modulele anti-spam te feresc de mesajele nedorite, iar backup-ul zilnic pe care ti-l oferim gratuit te asigura ca nu vei pierde niciodata informatiile importante din bazele de date.

Compania ta e mai eficienta atunci cand documentele, proiectele si bazele de date cu partenerii si clientii sunt bine organizate – iar o aplicatie interna dedicata acestui scop reprezinta un ajutor nepretuit. Noi ti-o construim special, dupa o analiza atenta a nevoilor tale si dupa ce discutam impreuna functionalitatile care iti sunt de folos.

Sau poate vrei doar un website personal, un blog sau un album foto online in care sa pastrezi amintirile si sa le imparti cu prietenii. Pentru noi, proiectul tau este la fel de important ca oricare altul de dimensiuni mai mari si ne vom ocupa de el cu aceeasi atentie, pentru ca stim cat conteaza pentru tine.

Lasandu-ne pe noi sa ne ocupam, economisesti tot efortul si timpul pe care le-ai consuma pentru un rezultat care la final poate nu arata chiar cum ti-ai dorit – si nici macar nu vei cheltui prea mult pentru asta! Ti-o putem demonstra foarte simplu: cere-ne o oferta de pret. Ai la indemana fie formularul de contact, fie adresa noastra de e-mail: office@onair.ro.