Intr-o companie de mici dimensiuni, sa ai un angajat permanent pentru administrarea retelei de computere este nerentabil. De aceea, iti propunem sa externalizezi acest serviciu: cand apare o defectiune sau ai nevoie de ajutor, ne suni si fie te ajutam telefonic sa rezolvi problema, fie venim la tine in cel mai scurt timp si reparam ce s-a stricat, incercam sa recuperam datele pe care le-ai pierdut si asa mai departe. In oricare dintre situatii, la final de luna vei vedea ca iesi mai ieftin.

Ti se pare o idee buna? Scrie-ne la office@onair.ro si iti promitem ca avem grija de computerele tale.

  • Informatie
  • Tehnologie
  • Solutii

Periodic, echipamentele IT trebuie inlocuite. Dar de ce sa arunci mii de euro cumparand un sistem cu ultimul model de procesor si o placa grafica destinata celor mai recente jocuri, cand singurele aplicatii pe care le vor folosi angajatii tai sunt Word, Excel si Firefox? Sau de ce sa risti o scadere a productivitatii pentru ca ai cumparat un sistem mai putin performant decat ai fi avut intr-adevar nevoie?

Noi analizam necesarul de putere de calcul si iti propunem echipamente adaptate perfect nevoilor tale. In plus, iti aratam de unde le poti cumpara la cele mai mici preturi.